viernes, 4 de enero de 2013

Presentació del Circuit Català i la Copa Catalana de Raquetes

El proper diumenge 13 de Gener de 2013 tindrà lloc la presentació del Circuit Català de Raquetes a la platja de Gavà.

La Unió Muntanyenca Eramprunyà (UME) presentarà el diumenge 13 gener la "I Marxa per la platja de Gavà".
Es tracta d'una activitat oberta a tot el públic organitzada per tal de promocionar l'activitat de les raquetes de neu. La UME conduirà diferents activitats per donar a conèixer, promocionar i apropar aquest esport hivernal als ciutadans. L'organització de la jornada anirà a càrrec de la Unió Muntanyenca Eramprunyà amb la col·laboració de l'Ajuntament de Gavà i de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya.


Programa d'activitats
 9.30 h a 11 h: taller d'activitats a càrrec de la UME enfocat a la formació i utilització de la raqueta de neu.
10 a 12 h: visita guiada al castell d'Eramprunyà (activitat alternativa).
11 a 13 h: "I Marxa per la platja de Gavà", on els participants podran posar en pràctica les seves habilitats al costat d'altres corredors.
12 a 13 h: projecció del film 2.304.400 passes, sobre la travessa a l'Antàrtida de l'alpinista i aventurer Albert Bosch.
13 h: presentació Oficial de la VI Copa Catalana i el VIII COPA CATALANA i VIII Circuit Català de Raquetes de Neu. També es farà la presentació oficial del 50è aniversari de la Unió Muntanyenca Eramprunyà i de la Marxa de raquetes de neu de Guils Fontanera, prevista pel 10 de març i inclosa dins el calendari del Circuit Català de la FEEC.
13. 30 h: lliurament d'obsequis i refrigeri.
El punt de trobada serà a l'Avinguda del Mar (al monument de la vela de Gavà). En definitiva, un excel·lent aperitiu per una temporada que començarà el dissabte 26 de gener a la Vall de Boí, on el Club Excursionista Vilaller organitzarà tant una prova del Circuit com de la Copa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario